Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ 
Πριν από δυο βδομάδες πληροφορήθηκα από μια φίλη μου φιλόζωη, ότι υπάρχει μια κυρία στην Κερατέα η οποία έχει σε ένα κτήμα, 50 σκυλιά και χρειάζεται άμεση βοήθεια καθότι αδυνατεί πλέον να τα συντηρήσει!!!
Ζει, η ίδια και τα σκυλιά της με μόνο 500 ευρω σύνταξη και με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην φροντίδα των ζώων της.
Την επισκέφτηκα και κατέγραψα τις τεράστιες ανάγκες των ζώων εκεί, τις οποίες παραθέτω εδώ, κάνοντας προσωπική παράκληση προς όλους τους φίλους μου και δραματική έκκληση προς την φιλοζωική κοινότητα, να βοηθήσουμε αυτές τις ψυχές να ζήσουν!!!
Οι ανάγκες των σκυλιών είναι τεράστιες και παρά την οικονομική κρίση που κατανοώ ότι όλοι βιώνουμε, ζητώ να συνεισφέρει ο καθένας μας, ανάλογα με τις δυνατότητες του, ένα μικρό ποσό ή υλική βοήθεια, που επίσης είναι ανεκτίμητη για αυτά τα δύστυχα πλάσματα.
 
Οποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε στις παρακάτω ανάγκες είναι ευπρόσδεκτη και ανεκτίμητη, καθώς όλα τα οικονομικά βάρη τα επωμίζομαι προς το παρόν ολομόναχη:
 
1)      ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
Είναι το πρώτο που θα κάνω προκειμένου να σταθεροποιηθεί ο αριθμός των ζώων και να μην υπάρχουν μελλοντικές γέννες!
Υπάρχουν 15 θυληκές αστείρωτες εκ των οποίων οι 3 έχουν κάνει ήδη κουτάβια (σύνολο 10 κουτάβια). Τα έχει χωρίσει κάποια θυληκά σε χωριστούς περιφραγμένους χώρους αλλά όχι όλα και υπάρχει άμεσως κίνδυνος να ζευγαρώσουν κάποια άλλα. Ηδη έχει γίνει συμφωνία με κτηνίατρο να ξεκινήσει στειρώσεις που θα γίνουν εκεί στο χώρο της σε πολυ χαμηλή τιμή 70 ευρώ για κάθε σκυλίτσα και 50 για τα αρσενικά! Αφού στειρωθούν οι ενήλικες σκύλες σε μερικούς μήνες, θα πρέπει να στειρωθούν και τα θυληκά κουτάβια που είναι σύνολο 9. Επίσης χρειάζονται χρήματα για τηνκτηνιατρική περίθαλψη των σκύλων (αιματολογικές, θεραπεία κλπ.) που ως τώρα ήταν ανύπαρκτη! 
 
2)      DRONTAL PLUS
Απαιτούνται χάπια αποπαρασίτωσης καθώς τα ζώα δεν έχουν αποπαρασιτωθεί ποτέ, ούτε τα ενήλικα ούτε τα κουτάβια!
 
3)      VIBRAMICIN+ZYLAPOUR  γιατι ορισμένα νοσούν από ερλιχίωση και καλαζάρ
 
4)      SEBACIL για να ψεκάζονται συστηματικά οι χώροι των ζώων                                        SPRAY FRONT LINE EFIPRO ή αμπούλες για να ψεκαστούν τα ζωα                          ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΟΛΑΡΑ για πρόληψη
 
5)      ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΚΥΛΩΝ
Τα ήδη υπάρχονται σπιτάκια δεν επαρκούν ή είναι κατεστραμένα και τα ζώα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να έρχεται καλοκαίρι αλλά καλό είναι να εξοπλιστεί ο χώρος με σπιτάκια, ώστε τα ζώα να είναι προφυλαγμένα από μια βροχή και φυσικά μελλοντικά από το κρύο!
 
6)      ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
Όλα τα ζώα είναι ανεμβολίαστα και ήδη κάποια κουταβάκια πέθαναν από κρούσμα τύφου!
 
7)      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
Ορισμένες περιφράξεις είναι μισοτελειωμένες και απαιτούνται χρήματα για να ολοκληρωθούν, ώστε να μοιραστούν τα ζώα σε περιορισμένους χώρους και να ζουν καλύτερα έχοντας περισσότερο ζωτικό χώρο στη διάθεση τους
 
8)      ΤΡΟΦΕΣ
Η ανάγκη για τροφές είναι μεγάλη και συνεχής λόγω του μεγάλου αριθμού των ζώων
 
Η κυρία αυτή θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και το σέβομαι απόλυτα, οπότε και θα ήθελα να διαχειριστούμε όλη την κατάσταση αυτή με διακριτικότητα και κατανόηση.
 
Αναφέρω ότι ήδη ξεκίνησα με τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο τις στειρώσεις, τις οποίες πληρώνω με δικά μου χρήματα, που είναι περιορισμένα καθότι και γω ζω με ενα μισθό και ήδη συντηρώ πολλά ζώα δικά μου!
Το κάνω όμως με όλη μου την αγάπη και ειλικρινή και καθαρή διάθεση προσφοράς προς τα ζώα αυτά, αλλά αντικειμενικά οι δυνατότητες μου είναι πολύ περιορισμένες, μιας και δεν είναι έργο που μπορεί να επιτευχθεί από ένα μεμονωμένο άτομο και για αυτό έρχομαι να ζητήσω την συνεισφορά όλων για να καταφέρουμε να βοηθήσουμε αυτά τα ζωάκια!
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στοτηλέφωνο 6947-824195 και στο emailnataszak@hotmail.com
 
Αν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά, από το υστέρημα σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό
 
CPB BANK
Account No. 0284462422
Iban NoGR 52 0280 3120 0000 0028 4462 422
Swift code EGNAGR2T
ΟΝΟΜΑ Αναστασία Ζακυνθινού
 
Θα δίνεται συστηματικά αναλυτικός απολογισμός της δράσης μου εκεί καθώς και πλήρης ανάλυση των εξόδων για στειρώσεις, φάρμακα, κλπ.!
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και ελπίζω σε μια δυναμική συμμετοχή ώστε όλοι μαζί για μια ακόμα φορά να τα καταφέρουμε!!!
 
Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη
Αναστασία Ζακυνθινού
Τηλ. 6947-824195

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλοπές οχημάτων τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2018 Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κα...